Beekweide Kavel 1

3771 PM Barneveld
Verkocht

Aan Het Binnenveld staat een prachtige kavel van 856m2 te koop. Altijd al gedroomd om een geheel eigen plek te creëren op een unieke locatie midden in het groen? Hier kan het zonder meer!

Wonen aan Het Binnenveld
Houdt u van wonen met ruimte om de deur? En hecht u tegelijk waarde aan een treinstation (Barneveld-Noord) en een snelweg (A1) die binnen enkele minuten bereikbaar zijn? Dan moet u beslist komen kijken naar deze unieke kavel die Koudijs Makelaars & Taxateurs collegiaal met Midden Nederland Makelaars te koop heeft.

De omgeving
Wonen in een ongerept stukje natuurschoon. Dat is wonen aan de Beekweide. Wie droomt er nu niet van om de achtertuin uit te lopen, om met een boek even neer te strijken aan uw enorme privé-vijver? Geheel door de natuur tot stand gekomen, met volop leven erin: vissen, kikkers, legio vogels, insecten enzovoort. Het ene moment is de stilte sereen, het volgende moment is het gekwetter van vogels niet van de lucht. Dat is wonen aan Het Binnenveld!

– Op de kavel rust een woonbestemming en is geschikt voor het bouwen van een royale villa met bijgebouw.
– Het perceel is gelegen in een landelijke, bosrijke omgeving, maar toch centraal.
– Volgens het bestemmingsplan mag er een royale villa gebouwd worden, met een maximale inhoud van 600 m3.
– De totale oppervlakte aan bijgebouwen mag nog eens 80 m2 zijn.
– In het plan liggen 4 kavels rondom een mandelig binnenterrein.

Wacht niet te lang met uw droom te realiseren en neem contact op met Midden Nederland Makelaars of Koudijs Makelaars & Taxateurs!

Lees de hele beschrijving ›

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 430.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld