Aangenaam, Koudijs Makelaars & Taxateurs

Aangenaam, Koudijs Makelaars & Taxateurs

Koudijs Makelaars & Taxateurs is inmiddels een gevestigde naam in Barneveld. Sinds 2016 hebben wij in Barneveld en omgeving heel wat vraag en aanbod van woningen bij elkaar gebracht. Wat maakt onze aanpak succesvol? Koudijs is al meer dan 20 jaar thuis in aandacht. Aandacht voor u als woningverkoper, maar ook kopers staan we met betrouwbare raad terzijde. Een woning kopen of verkopen is een proces waarbij zorgvuldigheid van groot belang is.

Vertrouwen
Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, zo wordt weleens gezegd. Als makelaar staan we tussen koper en verkoper in, met als doel tevredenheid aan beide kanten van de tafel. Daarom is vertrouwen van cruciaal belang, iets wat tot stand komt door helder te communiceren. En door kennis en ervaring op tafel te leggen. En door bereikbaar te zijn. Júist net dat ene stapje meer. Thuis in aandacht!

Energie
De woningmarkt in Barneveld en omgeving kent voor ons weinig geheimen. Een woning verkopen, een taxatierapport, een woning in de stille verkoop zetten, een reële vraag- of aankoopprijs of een aankoopadvies: Koudijs Makelaars & Taxateurs is u graag van dienst. Energiek en met aandacht, omdat de makelaardij écht onze passie is.

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld

Een persoonlijke kennismaking met een makelaar is prettig. Waarom? Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Wanneer spreken we af? Wij zijn u graag van dienst!

T: 0342 786750
E: info@koudijsmakelaars.nl
KvK: 69080836