Arno Koudijs

(Register Makelaar/Taxateur)

Arno Koudijs is al meer dan 20 jaar thuis in de makelaardij. Door zijn ervaring kent de woningmarkt in Barneveld en omstreken weinig geheimen meer voor hem. Hij heeft aandacht voor u als woningverkoper, maar ook kopers staat hij met betrouwbare raad terzijde. Een woning verkopen, een taxatie, een reële vraag- of aankoopprijs of een aankoopadvies: Arno is u graag van dienst. Energiek en met aandacht, omdat de makelaardij écht zijn passie is.

Lydia Terlouw

(Kandidaat Makelaar)

Een woning kopen, verkopen of taxeren is een proces waarbij zorgvuldigheid van groot belang is. De diversiteit aan mensen en woningen is wat het werk als makelaar zo uitdagend maakt vindt Lydia. Ze werkt sinds 2019 bij Koudijs Makelaars en weet inmiddels goed hoe alle processen binnen de makelaardij lopen. De kans is groot dat u haar telefonisch spreekt. Ze zet graag net dat éne stapje meer voor uw woningpresentatie of taxatierapport. Van brochure tot notaris, uw thuis in aandacht!

Jennifer Donkersteeg

(Assistent Makelaar)

Als makelaar staan we tussen koper en verkoper in, met als doel tevredenheid aan beide kanten van de tafel. Daarom is vertrouwen van groot belang, iets wat tot stand komt door helder te communiceren. Jennifer werkt vanaf 2022 bij Koudijs Makelaars en heeft als Assistent Makelaar al veel ervaring. De kans is groot dat u haar telefonisch spreekt. Geen vraag is haar te veel, ze denkt graag binnen het hele verkoopproces met u mee.