Aangenaam, Koudijs Makelaars & Taxateurs

Arno Koudijs van Koudijs Makelaars & Taxateurs, gevestigd aan de Gasthuisstraat 1B, heeft ruim vijftien jaar vastgoedervaring op zak. Daardoor heeft Koudijs kennis van de lokale markt als het gaat om woningaanbod en reële vraag- én aankoopprijzen.

Vanzelfsprekendheid
Als makelaar in Barneveld wil Koudijs zich vooral focussen op vertrouwen winnen. Zo vanzelfsprekend als ijs koud is, zo wint Koudijs graag het vertrouwen van potentiële klanten. Waarom? Het is me niet nogal een investering, een woning kopen of verkopen. Bij uitstek in zo’n traject wilt u als koper of verkoper leunen op iemand die u blind kunt vertrouwen. Duidelijkheid en communicatie spelen daarin een sleutelrol!

Plezier in kopen en verkopen
Kopen of verkopen begint met luisteren, door heel goed te weten wat onze klant wil. Dat directe contact met woningkopers of -verkopers geeft Koudijs energie om het traject tot een succes te maken! Dát plezier, samen met de jarenlange ervaring, zorgt voor een snelle verkoop, een scherpe aankoop of een gedegen taxatie!

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld

Een persoonlijke kennismaking met een makelaar is prettig. Waarom? Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Wanneer spreken we af? Wij zijn u graag van dienst!

T: 0342 - 786 750
E: info@koudijsmakelaars.nl