Uw droomwoning aankopen?

Een huis kopen is een emotionele bezigheid. Een woning raakt u, u wordt verliefd. Juist dan is het prettig als een aankoopmakelaar onderhandelt over uw droomhuis. Ons doel? Uw droomwoning voor de scherpste prijs!

Aankooptraject starten? ›

Scherp onderhandelen

Iedere woningkoper heeft een budget beschikbaar. Voor dat geld wilt u vanzelfsprekend slagen op de woningmarkt. Uw droomwoning gevonden? Koudijs Makelaars & Taxateurs gaat graag (en scherp!) in onderhandeling met de verkopende makelaar. Het resultaat? Voor de scherpst mogelijke prijs bent u droomwoningeigenaar!

Heldere communicatie

U als toekomstige eigenaar koopt samen met Koudijs Makelaars & Taxateurs uw droomwoning. Tijdens dat aankooptraject wilt u, logischerwijs, goed weten wat wij voor u doen. Daarom is glasheldere communicatie van groot belang! Dankzij de korte lijnen heeft u perfect in beeld waar u staat in het aankooptraject.

Tot in detail

In gedachten woont u al in die ene droomwoning. Als aankoopmakelaar adviseren wij u over de voor- en nadelen, van de woning, de ligging, de bouwkundige staat en de buurt. Tot in detail letten we op gebreken, hoe klein ze ook zijn. Daar hoort ook het bestemmingsplan bij: wat mag in en rondom uw droomwoning?

Direct een afspraak maken?