Uw woning verkopen?

Uw eigen woning verkopen, dat doet u niet zomaar even. U zoekt een deskundige en betrouwbare makelaar, die uw belangen in het vizier houdt. Uw belang? Een snelle verkoop tegen een optimale prijs!

Kennismakingsafspraak maken? ›

Actuele marktkennis

Als eigenaar verkoopt u niet jaarlijks uw woning. Vanzelfsprekend! Koudijs Makelaars & Taxateurs adviseert u op basis van onze jarenlange ervaring én actuele marktkennis. De woningmarkt in de regio Barneveld kennen we op ons duimpje. En: dankzij ons aanbod kunt u ook uw nieuwe woning via Koudijs aankopen!

Sterke presentatie

Zien is kopen. Dat is de stelregel die Koudijs Makelaars & Taxateurs hanteert bij het verkopen van uw woning. Daarom is een sterke presentatie van groot belang: goede fotografie en sterke teksten. Uw woning komt natuurlijk terug op onze site, social media en op Funda.

Reële vraagprijs

De vraagprijs bepaalt mede de aantrekkingskracht van uw woning. Als makelaar adviseren we u over de reële vraagprijs. Die persoonlijke begeleiding en onze manier van onderhandelen met de potentiële kopers zorgen voor resultaat. Hoe? Een snelle verkoop van uw woning voor een optimale prijs! Drie tevreden partijen: u als verkoper, de koper en wij als makelaar.