Beekweide 6

3771 PM Barneveld
Verkocht

Deze villa kent aan de buitenzijde een hoogwaardige afwerking. Daarbij is veelvuldig gebruik gemaakt van hout. De royaal bemeten woning is voorzien van een forse overstek, die zorgt voor een fraai uiterlijk en tegelijk functioneert als een natuurlijke bescherming tegen de zon.

Dit woonobject staat op een ruime kavel, die legio mogelijkheden biedt voor een siertuin in combinatie met speelruimte voor (klein)kinderen.

Beekweide 6 is voorzien van een enorm souterrain, waarin u slaap-, werk- of hobbyruimtes kunt inrichten. Uw creativiteit is niet alleen in de kelder nodig, ook op de begane grond en de verdieping kunt u de ruimte inrichten conform uw woonwensen. Een belangrijk kenmerk van de woning is de hoeveelheid ramen: daardoor staat u op iedere plek in de villa in contact met de prachtige omgeving.

De buren van Het Binnenveld

Op Het Binnenveld is een park ontwikkeld, met daarop vijf luxe landgoedvilla’s. Twee daarvan zijn al bewoond, drie villa’s zoeken nieuwe bewoners. Deze woningen zijn casco gebouwd en kunnen van binnen nog helemaal naar uw wensen worden afgebouwd. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden om van deze woning uw droomwoning te realiseren. Houdt u van wonen met ruimte om de deur? En hecht u tegelijk waarde aan een treinstation (Barneveld-Noord) en een snelweg (A1) die binnen enkele minuten bereikbaar zijn? Dan moet u beslist komen kijken in één van de drie villa’s!

Over de omgeving

Wonen in een ongerept stukje natuurschoon. Dat is wonen aan de Beekweide. De 3 luxe landgoedvilla’s die hier te koop staan, bevinden zich middenin het groen. De tuinen van deze villa’s gaan naadloos over in de omringende natuur. Wie droomt er nu niet van om de achtertuin uit te lopen, om met een boek even neer te strijken aan uw enorme privé-vijver? Geheel door de natuur tot stand gekomen, met volop leven erin: vissen, kikkers, legio vogels, insecten enzovoort. Het ene moment is de stilte sereen, het volgende moment is het gekwetter van vogels niet van de lucht. Dat is wonen aan Het Binnenveld!

Lees de hele beschrijving ›

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 739.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
villa
Type
vrijstaande woning
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
236 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
92 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
6 m2
Perceel oppervlakte
632 m2
Inhoud
1.203 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
tuin rondom

Plattegronden

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld