Ik ervaar geen drempel in het persoonlijk contact en kan mezelf zijn. Je mag kritisch zijn bij Arno, dat doet hij omgekeerd ook

Referentie:Peter Koesveld

Verkoop:Kleinmansbeek 2 in Barneveld

Referentie Peter Koesveld Verkoop Kleinmansbeek 2 in Barneveld

Peter Koesveld heeft zijn ouderlijk huis gekocht. In het najaar trok Peter al aan de bel bij Koudijs Makelaars om te vertellen dat hij bezig was om het huis van zijn moeder te kopen.

Arno Koudijs adviseerde Peter om alvast foto’s te maken van zijn eigen huis. In die tijd hingen de bladeren nog aan de boom. Dat was een slimme zet, want twee weken later was het blad eraf. Uiteindelijk is de woning verkocht aan iemand uit de portefeuille van Arno. In december verkocht Peter zijn eigen woning via Koudijs Makelaars. De woning is binnen één maand verkocht. Peter Koesveld koos voor Koudijs Makelaars, omdat hij hem nog kent van vroeger en hem wat gunt als eenpitter. De lijntjes zijn kort en dat vindt hij prettig.

Peter omschrijft Arno Koudijs als een open en duidelijk persoon. “Ik ervaar geen drempel in het persoonlijk contact en kan mezelf zijn. Je mag kritisch zijn bij Arno, dat doet hij omgekeerd ook. Arno weet hoe de mensen in Barneveld en omgeving in elkaar zitten en op welke manier ze communiceren. Hij is heel makkelijk benaderbaar en mailt of whatsappt gelijk terug. Ook is hij snel in het sturen van documenten. Bovendien weet Arno waar hij het over heeft. Hij heeft veel kennis en ervaring en kent de klappen van de zweep. Als klant schakel je direct met hem, het gaat niet over allerlei lagen. Dat vind ik heel prettig en duidelijk.” Aan de afspraak houden is heel fijn. Arno raffelt het niet af. Hij geeft goede tips en adviezen over de verkoopprijs en hoe je bepaalde dingen kan neerzetten: “Arno doet veel op persoonlijkheid. Hij kan met elke klant door een deur. Hij voelt heel goed aan, wie hij tegenover zich heeft. Juist dat persoonlijk kunnen spiegelen vind ik heel knap.”