De manier waarop hij mij met respect behandelde was zo prettig dat ik koos voor Arno als verkoopmakelaar

Referentie:Bob Jansie

Verkoop:Doornenburg 43 in Barneveld

Referentie Bob Jansie verkoop woning van Doornenburg 43 in Barneveld

Koudijs Makelaars was verkoopmakelaar voor Bob Jansie. Bob vindt vooral de persoonlijke benadering van Arno Koudijs heel erg goed en prettig. Bob Jansie: “Arno is assertief, meedenkend, neemt de tijd voor de klant en handelt snel.” Snel handelen past bij Bob. Hij is zelf ook ondernemer. Hij moet snel handelen, anders loopt hij de klus mis.

Bob Jansie kwam met Arno Koudijs in contact tijdens een bezichtiging van een woning die Arno verkocht. “De manier waarop hij mij behandelde, met respect, was zo prettig dat ik koos voor Arno als verkoopmakelaar van de woning van mijn ouders. Arno was heel persoonlijk en dacht mee.”

Koudijs Makelaars begeleidde Bob Jansie ook in de verkoop van zijn eigen woning. Ook dat verkoopproces liep van een leien dakje. Binnen een paar dagen was Bob zijn woning kwijt. In één week had hij 10 bezichtigingen: “Voor ons was het een droomverkoop. Het zijn natuurlijk goede tijden. Maar we hadden best een bijzondere constructie, omdat we zowel de woning van mijn ouders als onze woning verkochten. Binnen een week heeft Arno beide woningen verkocht via het eigen klantenbestand. Over de verkoopprijzen ben ik ook zeer tevreden.”