Als je in hele proces op een hele leuke en prettige manier begeleid wordt, dan weet je dat het goed zit.

Referentie:André Kleijer

Verkoop:Mosterdlaan 33 in Barneveld

Referentie André Kleijer verkoop van de Mosterdlaan 33 in Barneveld

Voor de verkoop van zijn woning, nodigde André Kleijer meerdere makelaars uit de regio Barneveld uit: “Arno Koudijs is een hele aardige jongen. Ik vond het ook leuk om ook een starter in de markt uit te nodigen. De klik was er meteen, we raakten in gesprek. Hij gaf ons heel veel vertrouwen door oprecht te luisteren naar onze wensen.”

André Kleijer omschrijft Koudijs Makelaars als: “Ze hechten veel waarde aan persoonlijk advies. Ze zijn net gestart, zijn eerlijk en hebben een no nonsense cultuur en geen poeha. Arno Koudijs is een hele aardige en goede makelaar die de markt goed kent. Bij Arno kun je je persoonlijke verhaal kwijt. Hij luistert goed, vertelt goed wat er in de markt speelt en nam ons heel erg mee. Hij vraagt ook een goede/eerlijke prijs.”

De woning van André Kleijer werd snel verkocht. Op de maandag voor kerst ging de woning in de verkoop. Twee dagen later was de woning al verkocht, ondanks de feestdagen. Alles is heel positief gegaan. André roemt Arno vooral om zijn persoonlijke aandacht: “Voor ons als verkoper is het ook een spannend traject. Als je in hele proces op een hele leuke en prettige manier begeleid wordt, dan weet je dat het goed zit.”