Makelaar Koudijs terug op oude nest

Eigenaar Arno Koudijs gaat samen met Midden Nederland Makelaars

[BARNEVELD] Koudijs Makelaars gaat samen met Midden Nederland Makelaars, het bedrijf waar eigenaar Arno Koudijs in 2000 zijn loopbaan begon. De Barneveldse ondernemer ziet het als een versterking. ,,Je hoopt dat één en één drie wordt.’’

De samenwerking is een feit per vandaag, 1 maart. Koudijs, tot nu toe gevestigd op de Gasthuisstraat, ontvangt zijn klanten vanaf dat moment op de Kampstraat. Zijn vaste netwerk reageerde positief, vertelt hij.

Als reden geeft hij aan dat hij zich nu niet meer hoeft bezig te houden met ,,randzaken’’. Hij kan zich nu focussen op wat hij het meest leuk vindt aan het werk. ,,Ik zeg weleens gekscherend: ik houd van mensen en toevallig verkoop ik huizen en bedrijfspanden.’’

Koudijs keert nu weer terug naar de plek waar hij in 2000 begon. ,,We hebben altijd goed contact gehouden. Natuurlijk zijn het je ‘conculega’s’ geworden, maar als je alles netjes doet, kun je weer met elkaar verder. Ze hebben mij enthousiast ontvangen.’’ Binnenkort wordt er nog een keer op feestelijke wijze stilgestaan bij deze stap, vertelt hij.

Hij ziet het als een versterking. ,,Je hoopt dat één en één drie wordt.’’ Hij doelt dan onder meer op het ,,sterke merk’’ Midden Nederland Makelaars en op zijn netwerk en grondposities. ,,Ik kan straks dingen doen die ik niet kon toen ik nog zelfstandig – en daarmee te klein – was.

Deze dagen stonden in het teken van de verhuizing, vertelt hij. ,,Volgende week gaan we de piketpalen slaan. Nieuwbouw zal een van de dingen zijn waar ik me op ga storten.’’

We spreken elkaar snel aan de Kampstraat!

Bezoek de website van Midden Nederland Makelaars ›