Oltmanshof 38

3771 ZZ Barneveld
Verkocht

Starters? Wij hebben een topwoning in de verkoop!

Wij hebben geen enkel minpuntje aan deze geweldige middenwoning aan de Oltmanshof in Barneveld kunnen ontdekken. Pluspunten des te meer en we noemen er alvast een paar op:
– Zonnepanelen
– Rolluiken
– Openslaande deuren in de woonkamer
– Stijlvolle keuken
– Chique badkamer

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gelegen op een mooie rustige woonlocatie, vlakbij het centrum en nabij uitvalswegen als A1 en A30. Starters, opgelet, deze woning is absoluut een bezichtiging waard!

Bij binnenkomst in de hal ziet u een tijdloze tegelvloer die is doorgelegd in de kamer en keuken. De gestucte muren en het schilderwerk is in goede staat. In de hal treft u meteen de trapopgang naar boven aan, maar we vervolgen eerst onze weg naar de woonkamer.

De woonkamer is een heerlijk ruim en licht vertrek en biedt uitzicht op de achtertuin. Ook hier is alles gestuct en is het plafond verfraait met een sierlijst. Onder de trap is een voorraadkast gerealiseerd.

Het pareltje van deze verdieping is de aan de voorzijde gelegen, stijlvolle keuken. Ingebouwde spots, een prachtig en uniek aanrechtblad, hoogglans zwarte kastjes en kwaliteitsapparatuur. Een genot om dagelijks de heerlijkste gerechten te bereiden voor familie en vrienden.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een inloopkast gerealiseerd. De badkamer is ook hier een vertrek wat eruit springt. Uniek gesitueerd over de gehele breedte van de woning en compleet ingericht met hoekbad, grote inloopdouche, zwevend toilet en badmeubel met twee wastafels. Een plaatje!

De open zolder biedt met dakraam biedt ruimte om te wassen en te strijken, maar is eveneens uitermate geschikt om nog twee (slaap)kamers te realiseren. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte voor opslag.

Een heerlijke achtertuin met berging voor fietsen, tuingereedschap en buitenspeelgoed is een fijne plek om deze zomer de barbecue aan te steken. Genieten met de grote ‘G’! Want een vakantie zit er dan wellicht niet in, maar dat wordt niet gemist als u eigenaar wordt van deze geweldige woning!

Lees de hele beschrijving ›

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
eengezinswoning
Type
tussenwoning
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m2
Perceel oppervlakte
124 m2
Inhoud
475 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Energie

Energielabel
A

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
vrijstaand hout

Plattegronden

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld