Bankivalaan 33

3772 WR Barneveld
Verkocht

Heerlijk wonen in jonge wijk Veller

Deze prachtige en keurig afgewerkte hoekwoning aan de Bankivalaan in Barneveld is te koop! De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt. Daarbij is er om het huis veel ruimte, onder andere vanwege de oprit. Dit is echt dé perfecte woning om een volgende stap te maken.

Bij binnenkomst ziet u een tijdloze grijze tegelvloer, gestuct plafond en dito wanden en een trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trap is een trapkast gerealiseerd.
De prachtige vloer met vloerverwarming is doorgelegd op de gehele benedenverdieping en zorg voor een fantastische sfeerbeleving als u de woonkamer in loopt. Het strakke plafond met inbouwspots en sierlijst, een sfeervolle haard en de mooie donkere kozijnen die beiden toegang geven tot de achtertuin zijn perfecte ingrediënten voor een fantastische woonbeleving. Vanuit de woonkamer kunt u ook naar de bijkeuken waar nog extra kastruimte en een wastafel is gerealiseerd.

De keuken, aan de voorzijde van de woning gesitueerd is erg compleet. U ziet het op de foto’s al: alle apparatuur is ingebouwd en koken doet u op een vijf pits kookplaat. Verder is deze ruimte uitgerust met een stoomoven en Quooker.

Drie nette slaapkamers op de eerste verdieping. Alle drie voorzien van een goede PVC vloer met vloerverwarming.
Een ligbad, douchecabine, zwevend wandcloset en badmeubel vormen samen een mooie badkamer. Ook hier geniet u vloerverwarming, is elk stukje ruimte benut en kunt u veel voorraad kwijt.

Over ruimte gesproken: de zolder is er het levende bewijs van. Op de voorzolder is een kantoorruimte gemaakt. Aan de andere kant ziet u dat de wasmachine en droger keurig zijn weggewerkt achter deuren. Verder treft u hier nog een tweetal kamers aan. Beiden voorzien van een (dak)raam. Ook deze verdieping is voorzien van een prachtige PVC vloer met vloerverwarming.

Hoog tijd om naar buiten te gaan. Want wat is het daar ook ontzettend gezellig. De veranda aan de woning, met tuinhaard en lichtkoepels is gegarandeerd de plek om deze zomer te verblijven. In de tuin zelf is nog meer dan voldoende ruimte voor een trampoline, gazon, borders en een houten berging.

Klopt uw hart sneller? Bent u benieuwd naar deze leuke woning? Bel dan vandaag nog voor een bezichtiging! Wie weet zit u deze (na)zomer al in de tuin van de Bankivalaan 33!

Lees de hele beschrijving ›

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 539.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
eengezinswoning
Type
hoekwoning
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
131 m2
Perceel oppervlakte
251 m2
Inhoud
467 m3

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Energie

Energielabel
A

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
vrijstaand hout

Plattegronden

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld