Ericahof 20

3772 CD Barneveld
Verkocht

Elke dag zicht op de Barneveldse toren…

Erica State. Iedereen in Barneveld kent het appartementencomplex aan de rotonde op de Amersfoortsestraat. Prachtig uitzicht op de toren van de Oude Kerk, het centrum en een supermarkt op loopafstand en altijd reuring om de deur. Kortom: een en al levendigheid.

Op de eerste verdieping van dit complex staat een royaal appartement in de verkoop. Vanaf de entree heeft u de keuze voor de trap of de lift. Zodra de deur van nummer 20 openzwaait valt uw mond vermoedelijk ook open. En echt riant onderkomen met veel licht, veel ruimte en…een prachtige vloer!

Omdat dit appartement leegstaat krijgt u meteen een goede indruk van de grootte ervan. We zeggen het weleens: het is net een balzaal. Dat idee krijgt u hier meteen. Naast het fijne uitzicht en het balkon geniet u van heel veel ruimte; ook binnen. In de woonkamer is meer dan genoeg ruimte voor een gezellige zit- en eethoek.

De keuken in U-opstelling is goed onderhouden, voorzien van veel kast- en werkruimte en alle inbouwapparatuur die u maar kunt wensen.

Twee slaapkamers kunnen als zodanig dienen, maar een ervan kan ook als hobby- of wasruimte worden ingericht. De grootste slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en inbouwspots.

De geheel betegelde badkamer is heel compleet met bad en douchecabine, badmeubel, designradiator en zwevend wandcloset. Ook hier is alles in keurige staat van onderhoud.

De wasmachineaansluiting is netjes weggewerkt achter deuren, hier is tevens plek voor een droger.
Tot slot is er nog een aparte ruimte over voor het toilet. Voor velen een pluspunt, zo niet een must.
Onder het appartementencomplex kunt u uw auto veilig en droog parkeren terwijl rondom het complex veel groen te vinden is. Een echt heerlijke plek!

Bent u enthousiast geworden? Wij leiden u graag rond!

Lees de hele beschrijving ›

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 459.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
8 m2
Inhoud
315 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Energielabel
A

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
inpandig

Plattegronden

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld