Schijndelaarlaan 54

3772 PM Barneveld
Verkocht

Uitgebouwde twee-onder-een-kap vraagt creatieve klusser…

…of u laat het lekker doen. Waar hebben we het over? Koudijs Makelaars heeft een riante twee-onder-een-kapwoning in de verkoop aan de Schijndelaarlaan in Barneveld. Gelegen in de wijk Veller en dicht bij kerken, scholen, een supermarkt en uitvalswegen als A30 en A1.

Deze (nu nog) leegstaande woning heeft vrij uitzicht aan de voorzijde en in de achtertuin veel privacy. Kortom, een heel fijne plek om uw droomwoning te realiseren!

In de hal treft u meteen de open trap naar de eerste verdieping aan. Hier is tevens de meterkast en het toilet gesitueerd. Op de vloer ligt een prachtige laminaatvloer die overigens door de hele woning is doorgelegd. Dit geeft eenheid en rust aan het geheel en past tevens bij diverse woonstijlen die er zijn.

De woonkamer, aan de achterzijde van de woning is ‘een balzaal’! Aan ruimte geen gebrek en dat waardeert iedereen. En de keuken? Ook die is royaal. Aan de voorzijde gelegen zodat u meteen een oogje in het zeil kunt houden wanneer de kinderen voor het huis spelen. U krijgt hier meteen heel veel daglicht binnen dankzij de grote raampartij. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en een vijf-pits-gasstel.

Op de eerste verdieping zijn drie nette slaapkamers gerealiseerd. Alle kamers zijn zodanig afgewerkt dat u alleen de sausroller ter hand hoeft te nemen, of zo u wilt, de behangtafel uitklapt.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een groot bad en een ruime douchecabine. Een zwevend wandcloset en badmeubel met wastafel ontbreken uiteraard niet.

Een open zolder doet beroep op uw creativiteit. U kunt hier alle kanten mee op: extra kamers, een wasruimte, hobbykamer of speelzolder?

Terug naar beneden, de achtertuin. Ook hier heeft u voldoende mogelijkheden als het gaat om een terras, trampoline, veranda, etc. En de garage biedt onderdak aan fietsen, de auto en gereedschap.

U ziet het: dit huis heeft heel veel mogelijkheden en u kunt hier geheel uw eigen invulling aan geven!

Van harte welkom voor een bezichtiging aan de Schijndelaarlaan 54!

Lees de hele beschrijving ›

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 459.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
eengezinswoning
Type
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
18 m2
Perceel oppervlakte
250 m2
Inhoud
595 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Energie

Energielabel
A

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Plattegronden

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld