Molenweg 66A

6741 KM Lunteren
Verkocht

Een plek uit duizenden

Wie droomt er niet van? Wakker worden middenin het bos: in het voorjaar het ontluikende groen, in de zomer de fluitende vogels, de prachtige kleuren in de herfst en de stakerige, kale bomen tijdens de winter. Bij dat laatste hoort een knapperend vuurtje, een dampende kop koffie of, wat later op de avond, een glas volle, rode wijn. Klinkt dit als muziek in uw oren? Kom dan eens kijken aan de Molenweg 66A in Lunteren.

Via een klein stukje zandweg (een zijweg van de Meulunterseweg) komt u bij het toegangshek. Het toegangshek staat al uitnodigend voor u open. Vanaf dit moment is het belangrijk om uw ogen goed de kost te geven. Dit ziet u niet elke dag. Of nu ja, na de bezichtiging en de koop van deze prachtige vrijstaande villa natuurlijk iedere dag. Voor het zover is eerst een geschreven rondleiding.

De natuur laat zich op een prachtige manier zien aan de Molenweg. De natuurlijke bostuin heeft machtige bomen, een grote variëteit aan planten en struiken en heeft een sfeervolle waterpartij. Er is een royaal terras wat aansluit op de keuken. Zit u liever wat verder weg van de woning? Op diverse plekken in de ruimte tuin kunt u in de zon of schaduw zitten. Tijdens een kille herfstdag of in het vroege voorjaar theedrinken in de tuin? Het prieel biedt uitkomst. U zit binnen en eigenlijk gewoon buiten.

Goed, we gaan binnenkijken. De villa heeft aan de buitenzijde een opvallend ontwerp. Direct in het oog springt de enorme hoeveelheid glas, waardoor u vanuit allerlei hoeken zicht hebt op de tuin. Via een brede oprit komt u bij de onder het huis gelegen dubbele garage uit. Natuurlijk te gebruiken voor uw auto(‘s), maar ook in te richten als hobby- of werkruimte.

De ruimtes op de begane grond bieden eindeloos veel mogelijkheden. U vindt een woonkeuken, een heerlijke woonkamer met sfeervolle houten haard (met ventilator, om de behaaglijke warmte goed door de woonkamer en de hal te verspreiden), een serre waardoor u eigenlijk gewoon in de tuin zit. Beneden bevindt zich tevens een slaapkamer en een badkamer die voorzien is van zowel een bad als een douchecabine.

Op de eerste verdieping zijn diverse slaapkamers. Ruimte genoeg voor uw kinderen, voor logerende familieleden of vrienden of voor een aparte speelkamer of een hobbyruimte. Aan de vierkante meters die u kunt benutten ligt het niet.

De kop boven dit stuk zegt genoeg: de plek is prachtig, u woont tegen de Lunterse berg aan. Oh ja, u woont aan de rand van het bos, dus de kans op een wildontmoeting is zeker aanwezig. (De oude wildgraft van vroeger is op sommige plekken nabij dit perceel nog in ere hersteld). Een paar minuten lopen of fietsen en u staat op een van de mooiste plekjes van de Veluwe. Kom kijken en laat u overtuigen.

Er bestaat een mogelijkheid om meer grond (1120 m2) te kopen met een daarop staande berging/loods (64 m2).

Lees de hele beschrijving ›

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
villa
Type
vrijstaande woning
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
234 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
125 m2
Perceel oppervlakte
6.420 m2
Inhoud
1.185 m3

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
vrijstaand steen

Plattegronden

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld