Beekweide 9

3771 PM Barneveld
€ 765.000,- v.o.n.

In alle vroegte ’s ochtends even wakker worden op uw balkon, met uitzicht over allerlei natuurschoon? Deze luxe landgoedvilla heeft álles in zich: een ruime inpandige garage, een vrij indeelbare benedenverdieping en een bovenverdieping waar álles mogelijk is. De woning heeft een riante omvang, met aan alle kanten raampartijen. Fraai detail is de lichtstraat, die begint op de begane grond en doorloopt op de verdieping. Even een rondje buitenom: de hoogwaardige afwerking met voornamelijk hout geeft de villa een passende uitstraling. De tuin ligt nu nog braak, maar dat kan snel veranderen als u uw tuinplannen gaat realiseren. Wat wordt het? Een veranda met een aantal terrassen verspreidt door de tuin? Of een kindvriendelijke tuin met een trampoline, een grasveld en aan de randen fraaie beplanting? Dromen staat vrij!

De buren van Het Binnenveld

Op Het Binnenveld is een park ontwikkeld, met daarop vijf luxe landgoedvilla’s. Twee daarvan zijn al bewoond, drie villa’s zoeken nieuwe bewoners. Deze woningen zijn casco gebouwd en kunnen van binnen nog helemaal naar uw wensen worden afgebouwd. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden om van deze woning uw droomwoning te realiseren. Houdt u van wonen met ruimte om de deur? En hecht u tegelijk waarde aan een treinstation (Barneveld-Noord) en een snelweg (A1) die binnen enkele minuten bereikbaar zijn? Dan moet u beslist komen kijken in één van de drie villa’s!

Over de omgeving

Wonen in een ongerept stukje natuurschoon. Dat is wonen aan de Beekweide. De 3 luxe landgoedvilla’s die hier te koop staan, bevinden zich middenin het groen. De tuinen van deze villa’s gaan naadloos over in de omringende natuur. Wie droomt er nu niet van om de achtertuin uit te lopen, om met een boek even neer te strijken aan uw enorme privé-vijver? Geheel door de natuur tot stand gekomen, met volop leven erin: vissen, kikkers, legio vogels, insecten enzovoort. Het ene moment is de stilte sereen, het volgende moment is het gekwetter van vogels niet van de lucht. Dat is wonen aan Het Binnenveld!

Lees de hele beschrijving ›

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 765.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
villa
Type
vrijstaande woning
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
209 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
110 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
23 m2
Perceel oppervlakte
711 m2
Inhoud
1.386 m3

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
tuin rondom

Plattegronden

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld