Beekweide 8

3771 PM Barneveld
€ 820.000,- v.o.n.

Wát een prachtig uitzicht: vanuit de woonkamer gaat u straks genieten van prachtige wolkenluchten of een strakblauwe hemel. Hoe dat komt? De gigantische raampartij in de woning geeft u zowel beneden als boven een fenomenaal uitzicht.

Ook bij deze villa is design en functionaliteit mooi samengevoegd: een royale overstek vormt tevens een natuurlijke bescherming tegen de zon. De statige, hoge toegangsdeuren van de woning zorgen voor grandeur. Door het gebruik van natuurlijke materialen (voornamelijk hout) oogt de woning warm en past hij naadloos in de omgeving.

Ook in deze woning is een souterrain aanwezig, de gehele woning is onderkelderd. De nieuwe bewoners kunnen de ruimtes geheel naar eigen inzicht vormgeven. Iedere woonwens komt hier tot leven!

De buren van Het Binnenveld

Op Het Binnenveld is een park ontwikkeld, met daarop vijf luxe landgoedvilla’s. Twee daarvan zijn al bewoond, drie villa’s zoeken nieuwe bewoners. Deze woningen zijn casco gebouwd en kunnen van binnen nog helemaal naar uw wensen worden afgebouwd. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden om van deze woning uw droomwoning te realiseren. Houdt u van wonen met ruimte om de deur? En hecht u tegelijk waarde aan een treinstation (Barneveld-Noord) en een snelweg (A1) die binnen enkele minuten bereikbaar zijn? Dan moet u beslist komen kijken in één van de drie villa’s!

Over de omgeving

Wonen in een ongerept stukje natuurschoon. Dat is wonen aan de Beekweide. De 3 luxe landgoedvilla’s die hier te koop staan, bevinden zich middenin het groen. De tuinen van deze villa’s gaan naadloos over in de omringende natuur. Wie droomt er nu niet van om de achtertuin uit te lopen, om met een boek even neer te strijken aan uw enorme privé-vijver? Geheel door de natuur tot stand gekomen, met volop leven erin: vissen, kikkers, legio vogels, insecten enzovoort. Het ene moment is de stilte sereen, het volgende moment is het gekwetter van vogels niet van de lucht. Dat is wonen aan Het Binnenveld!

Lees de hele beschrijving ›

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 820.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
villa
Type
vrijstaande woning
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
263 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
68 m2
Perceel oppervlakte
1.006 m2
Inhoud
1.242 m3

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
tuin rondom

Plattegronden

Neem contact op

Arno Koudijs
Gasthuisstraat 1B
3771 HE Barneveld